Grindvloeren grindvloer  

Home Grindvloeren grindvloerKleurenPrijzenGarantieFAQShowroomContact
  Grindvloeren Naadloos, Slijtvast en Onderhoudsarm.

Een GrindOutlet grindvloer is een naadloze, decoratieve en slijtvaste vloerafwerking. Grindvloeren worden ook wel siergrindvloer, woongrind en grindtapijt genoemd. Een GrindOutlet grindvloer is opgebouwd uit gekleurde grindkorrels die zijn samengevoegd met een speciale en hiervoor ontwikkelde zeer sterke epoxyhars. Iedere ondervloer wordt door ons voor het aanbrengen van de grindvloer zorvuldig van een primerlaag voorzien. Het aanbrengen van een primerlaag is zeer belangrijk voor de uiteindelijke hechting van de grindvloer en kan dan ook alleen door een vakman worden uitgevoerd. Vaak wordt er door diverse aanbieders niet geprimerd of het wordt als een DHZ pakket aangeboden, niet door ons want een GrindOutlet grindvloer wordt van primer tot aan de toplaag door eigen vakmensen van Magnovit 2000 aangebracht. Bij een GrindOutlet grindvloer krijgt u ook 3 jaar erkende garantie. Al met al reden genoeg om te kiezen voor kwaliteit voor een mooie prijs waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Leverbaar in diverse kleuren.
De GrindOutlet is direct uit voorraad leverbaar in een aantal standaardkleuren en u kunt kiezen uit de standaard open uitvoering en de nagenoeg onzichtbare DZM® gesealde uitvoering. Het voordeel van de dichte DZM® grindvloer is dat deze aan de bovenzijde is voorzien van een speciale dichte transparante laag zodat vuil en vocht niet in de vloer kan dringen en heeft nagenoeg hetzelfde uiterlijk als de open uitvoering en is hierdoor zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Eenvoudig in onderhoud.
De GrindOutlet grindvloer is eenvoudig in het onderhoud en regelmatig schrobben en stofzuigen is voldoende. Kiest u voor de dichte DZM® GrindOutlet grindvloer dan kiest u voor een zeer gebruiksvriendelijke onderhoudsarme vloer. Gebruik uiteraard tijdens het onderhoud de hiervoor geschikte reinigingsmiddelen die uiteraard bij ons uit voorraad leverbaar zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor een reinigingsadvies en reinigingsmiddelen.
 

GrindOutlet - Grindvloeren grindvloer

  © Copyright www.grindoutlet.nl