Grindoutlet - Grindvloeren  

HomeGrindvloerenKleurenPrijzenGarantieFAQShowroomContact
  Garantie:

GrindOutlet is een onderdeel van Magnovit 2000 Designfloors een geeft dan ook 3 jaar Erkende garantie op de Grindoutlet grindvloer. Magnovit 2000 is al bijna 25 jaar een erkend bedrijf en is al sinds de start van het CBW een volwaardig erkend lid. Want wie bewust kiest voor kwaliteit voor een lage prijs maar daarbij ook voor een erkende zekerheid, kiest uiteraard voor GrindOutlet grindvloer.

Topkwaliteit voor lage prijzen.
Zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit kan de GrindOutlet grindvloer tegen een zeer lage prijs worden aangeboden. Dit kan omdat het GrindOutlet kleurenpalet zorgvuldig hebben is uitgekozen en daardoor met een bulkvoorraad wordt gewerkt. De GrindOutlet grindvloer wordt dan ook direct uit voorraad geleverd volgens het direct van fabrikant naar klant principe.

Waarom een erkende garantie?
Als er iets mis gaat is het niet met uw vloer. En dat is een hele zorg minder. Want stel dat er toch iets mankeert aan uw aankoop. Dan is het fijn om te weten dat alles weer in orde komt. Tenminste als u uw aankoop in een CBW-erkende winkel doet. De Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) heeft een speciale erkenningsregeling voor uitsluitend geselecteerde gekwalificeerde bedrijven die werkzaam zijn in de woninginrichting. Wie zaken doet met een erkend bedrijf heeft garantie op zijn aanbetaling, op de kwaliteit van de gekochte producten en kan rekenen op een zeer goede service en een zeer zorgvuldige klachtenbehandeling volgens een kwaliteitsmanagement systeem. Zo bent u bij GrindOutlet altijd verzekerd van een kwalitatieve en veilige aankoop!
 

GrindOutlet - Grindvloeren grindvloer

  © Copyright www.grindoutlet.nl